AFFÄRSSYSTEM

Microsoft Business Central

Microsoft Business Central är ett av världens mest implementerade och ett ledande affärssystem enligt bland annat Gartner. Det är ett modernt molnbaserat affärssystem som ger ett starkt stöd för många typer av funktionalitet för ett stort antal branscher. Det är lätt att utveckla och säkrar möjligheter att snabbt anpassa sig till framtidens krav på en effektiv verksamhet via bland annat Microsofts AI initiativ Copilot.

Vi på Navcite har lång erfarenhet av implementeringar för branscher inom projekt, tillverkning och distribution. Kontakta oss för en effektivare verksamhet med konkreta affärsresultat och Microsoft Business Central som ditt nya affärssystem.

Konsultation

Vi hjälper er bli smartare

På Navcite öppnar vi dörrarna till en värld av oändliga möjligheter. Vi förstår att framgång inte bara handlar om vad du redan kan, utan att se spännande möjligheter som väntar. Som er dedikerade partner strävar vi efter att inte bara lösa problem, utan att lyfta fram de möjligheter som kan accelerera era affärsmål.

Vårt engagemang sträcker sig bortom det vanliga. När vi påbörjar ett implementationsprojekt går vi inte bara in i djupet av era processer, utan vi kliver in i er värld för att förstå varje nyans och potential.

Vi förstår att effektiva processer måste vara en enhetlig kraft för hela organisationen. Därför arbetar vi inte bara för att hitta lösningar, utan för att skapa smarta och skräddarsydda vägar som harmoniserar sömlöst med varje del av er verksamhet. Genom samarbete säkerställer vi att varje implementation är skräddarsydd efter era behov och vi guidar er mot era affärsmål på ett smidigt och effektivt sätt. 

Support
Kolleger
Implementation

Proaktivt partnerskap

När vi startar upp ett implementeringsprojekt på Navcite möts ni av en passionerad organisation som strävar efter att forma en enklare framtid tillsammans med er. Vår filosofi innebär att förändringsprocesser ska sättas igång snabbt och avslutas sömlöst, vilket ger er möjligheten att uppleva en mer effektiv vardag innan konkurrenterna hinner i kapp.

Ni kommer att få ingående information om förutsättningar, förväntningar och uppgifter riktade mot er. Er personliga kontaktperson kommer att vara eran följeslagare genom hela resan, alltid närvarande för att stödja och följa upp.

Vår lyhördhet och flexibilitet möjliggör skräddarsydda lösningar som passar just er. Vi strävar kontinuerligt efter helhetslösningar som sammanflätar och optimerar er verksamhet. Vår innovationskraft leder till moderna lösningar som tacklar era utmaningar. Vi ser till att våra kunder håller jämna steg med utvecklingen av affärssystemen och erbjuder tilläggstjänster som skräddarsys efter specifika krav och behov.

Med lång erfarenhet inom projekt, tillverkning och underhåll besitter vi en djup branschinsikt som skapar långsiktiga relationer och hållbara lösningar. Vi gör detta tillsammans med er — för en framtid full av möjligheter och enklare arbetsdagar.

Support

Vi hjälper er när det behövs

Du når vår support på olika sätt, men vi rekommenderar att du registrerar ett ärende där du beskriver frågan. 

På så sätt får vår support all information samlat och kan ge ett snabbare och bättre svar.

Övriga kontaktvägar till vår support:
support@navcite.se
020-69 90 00

För icke supportrelaterade frågor, se vår kontaktsida.

Support

Kontakta mig

Kontakta mig

Vi följer med ditt företag från projektering till support och effektiviserar er verksamhet.

Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss och berättar mer.
Insights

Lär dig mer om Business Central

Tulevaisuuden turvaaminen modernilla tekoälyyn perustuvalla toiminnanohjausjärjestelmällä

Tule mukaan yhdessä Microsoftin kanssa pidettävään esitykseen, jossa keskustelemme ja esittelemme uusimmat tekoälyn mahdollisuudet Business Centralissa. Näytämme myös, miten sovelluksia rakennetaan ja miten työskennellään nykyaikaisen raportoinnin kanssa, Lisäksi esittelemme integraatioita Low/No Code -sovelluksiin, kuten PowerApps ja PowerBI Power Platformin sisällä,

Läs mer »