Integration

På Navcite har vi lång erfarenhet av integrationer och de viktiga processerna runt dessa. Vi guidar dig i vad som krävs för att bygga bra integrationer med en bra arkitektur i botten och ledsagar dig för att ta rätt beslut framåt för en god framtidssäkring. Med rätt grund att stå på och strategier gällande arkitektur och APIer samt trender och standarder så tar vi oss vidare i digitaliseringen. Oavsett om du valt teknik och plattform eller är på väg att göra det, så hjälper vi dig på vägen och arbetar gärna långsiktigt tillsammans.
2016 myntade Gartner uttrycket - "Det finns inget IT-projekt utan integration", vilket är helt sant sedan flera år tillbaka.
Troligen befinner ni er mitt i en digitaliseringsprocess inom flera olika områden – vår expertis ligger sannolikt i många av dessa områden och innefattar att snabba upp digitaliseringsprocesser och förbättra dom.
Är det en strategi, integrationer, affärsprocesser eller automatiseringar så är vi gärna er partner.

Genom vår erfarenhet och proaktivitet hjälper vi er att hitta rätt plattformar och bygga moderna, hållbara lösningar. Det ger er trygghet och flexibilitet som kommer att hålla lång tid framöver! Våra arkitekter och utvecklare är alla certifierade integratörer. Vill du veta mer om det så ta en titt på Certifiedintegrator.

Övriga integrationer

Strategi

Microsoft Azure