Om oss

Vi skapar en smartare framtid

Vi strävar efter att göra er organisation smartare, öppna dörrarna till en värld av oändliga möjligheter och accelerera era affärsmål. Vi förstår att framgång handlar om mer än vad ni redan kan – det handlar också om att upptäcka ny teknik och jobba smartare.

När vi påbörjar ett implementationsprojekt gör vi mer än bara fördjupa oss i era processer – vi kliver in i er värld för att förstå varje nyans och potential. Effektiva processer måste vara en enhetlig kraft för hela er organisation, och vårt arbete sträcker sig bortom att bara lösa problem. Vi skapar smarta och skräddarsydda vägar som sömlöst harmoniserar med varje del av er verksamhet.

Vårt partnerskap inleds med passion och strävan efter att forma en smartare framtid som bygger på enkelhet tillsammans med er. Vi tror på att snabbt sätta igång förändringsprocesser som avslutas sömlöst, vilket ger er möjligheten att uppleva en mer effektiv vardag innan konkurrenterna hinner i kapp.

Vår lyhördhet och flexibilitet möjliggör lösningar som passar just er. Med lång erfarenhet inom tillverkning, underhåll och projektstyrd verksamhet besitter vi djup branschinsikt, skapar långsiktiga relationer och hållbara lösningar. Vi ser till att ni håller jämna steg med utvecklingen av affärssystemen och erbjuder tilläggstjänster som skräddarsys efter specifika krav och behov.
Ett nära samarbete
På Navcite förenar vi teknologiska insikter med en samlad kompetens från flera olika branscher. Vi automatiserar våra kunders affärsflöden och låter dem arbeta proaktivt för ökad lönsamhet.

Det här kan du förvänta dig av oss

Vår filosofi är att förändringsprocesser ska påbörjas snabbt och avslutas sömlöst. På Navcite möter du en kompetent och engagerad organisation med korta beslutsvägar. Vi följer företag från projektering till support av affärssystem och delar ständigt med oss av vår samlade kunskap. Med vår samlade branschkännedom satsar vi på långsiktighet i varje relation och lösning som presenteras.

I korta drag

Navcite fokuserar på fyra huvudområden: affärssystem, integration samt BI & mobilitet. Med flera kontor runt om i Sverige och i Finland strävar vi efter att fortsätta utveckla vårt erbjudande.

Grundat 2008 av före detta medarbetare på Intentia (nuvarande Infor), har Navcite vuxit från det första kontoret i Luleå till att betjäna både nationella och internationella kunder.

Välkomna till Navcite – där vi öppnar dörrar till oändliga möjligheter.

Varför Navcite?

Erfarenhet
Vi har jobbat med affärssystem och tjänsteutveckling i över 30 år.
Helhetslösningar
Vi arbetar alltid för att er verksamhet ska få en sammanhållande lösning.
Innovationsförmåga
Vi hittar moderna lösningar som tar sig an kunders utmaningar.
ProApps
För samman system, processer och arbetare, för en enklare mobil vardag.
Support
Vi erbjuder en tillgänglig och kompetent support som hjälper er vid frågor.
Framtidssäkrade
Vi hjälper våra kunder att följa affärssystemens utveckling.
Tilläggstjänster
Vi arbetar med kundspecifika krav, utveckling av nya och befintliga system.
Branschförståelse
Vi har lång erfarenhet från att jobba mot projekt, tillverkning och underhåll.
Anlitade av
VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Stödjande produkter genom partnersamverkan

I nära samarbete med våra partners erbjuder vi kompletterande lösningar inom olika områden. Med dessa lösningar hjälper vi våra kunder att bli mer effektiva och lönsamma med kompletterande tilläggstjänster.
Välkommen till Navcite

Vi är specialister på affärssystemen Infor M3 och Microsoft 365 Business Central. Som komplement har vi utvecklat ProApps, en applikation som ökar mobiliteten inom er verksamhet.

Verksamhetsstöd
BRANSCHER

Projekt

Få bättre kontroll över projektets styrning och en ökad lönsamhet.
tower crane

Tillverkning

Effektivisera verksamheten genom att digitalisera processer och optimera resurser.
Robotic Arm production lines modern industrial technology. Automated production cell.

Underhåll

Öka tillgängligheten med förebyggande planering och effektiv återrapportering.
Large industrial water treatment and boiler room. Shiny steel metal pipes and blue pupms and valves.

En enklare vardag

En enklare vardag

Vi följer med ditt företag från projektering till support och effektiviserar er verksamhet.

Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss och berättar mer.